Bami Goreng Tradycyjne Danie Indonezyjskie z makaronem i kurczakiem

Bami Goreng Tradycyjne Danie Indonezyjskie z makaronem i kurczakiem
Ocena
Średnia 4.17 / 5 (6 głosy)
Opis produktu:
Tradycyjne danie indonezyjskie z makaronem z pszenicy durum, soczystymi kawałkami kurczaka i chrupiącymi warzywami. Produkt głęboko mrożony.
Wyprodukowane przez:
FRoSTA Sp. z o.o.
Marka:
FROSTA
Właściciel marki:
FRoSTA Sp. z o.o.
Skład: Makaron gotowany 31% (woda, mąka makaronowa z pszenicy durum, jaja), kurczak gotowany 13%, marchew, papryka, cebula, groszek strączki, grzyby chińskie, bambus, margaryna (tłuszcz roślinny, woda, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik beta- karoten), woda, przyprawy (zawierają soję, gluten, laktozę, seler, aromat), cukier, skrobia modyfikowana.
Przygotowanie: Na patelni: Włóż zamrożone danie na patelnię. Dodaj 1/2 łyżki margaryny. Podgrzewaj na średnim ogniu 7-8 minut kilka razy mieszając. W mikrofali: Wyłóż zamrożone danie do odpowiedniego naczynia. Nie przykrywaj. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez 6 minut przy mocy 600W (lub 4 minuty przy mocy 850W). Przemieszaj i ponownie podgrzewaj przez 6 minut przy mocy 600W ( lub 4 minuty przy mocy 850W).
Przechowywanie: Lodówka: 1 dzień Zamrażalnik: -6°C 4 dni -12°C 3 tygodnie -18°C do daty minimalnej trwałości
Opakowanie: 600 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Bydgoszcz
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 516 kJ / 123 kcal
Białko: 6.9 g
Tłuszcz: 4.3 g
Weglowodany ogólem: 14.1 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
FRoSTA Sp. z o.o.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.256
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});