Papier do gotowania SAGA 50 m

Papier do gotowania SAGA 50 m Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.75 / 5 (12 głosy)
Opis produktu:

Papier do gotowania to wyjątkowy i innowacyjny produkt, posiadający więcej zastosowań niż tradycyjny papier do pieczenia. W celu zapewnienia wysokiej higieny i w trosce o środowisko papier SAGA, dostępny jest w kolorze białym.
Papier do gotowania SAGA z obydwu stron pokryty jest warstwą silikonu, dzięki czemu przygotowywane jedzenie nie przywiera do niego i z powodzeniem można stosować go, bez użycia tłuszczu do przyrządzania potraw, w mrożeniu oraz pieczeniu. Używając papieru SAGA do gotowania w wodzie lub na parze pozwalamy zachować potrawom ich witaminy, sole mineralne oraz naturalny aromat. SAGA to nowa koncepcja gotowania z aromatem oraz serwowania potraw w papierowych sakiewkach lub paczuszkach. Papier SAGA chroni naczynia i blachy przed zabrudzeniem i zużyciem, a po zastosowaniu nadaje się do biodegradacji lub kompostowania.

Szerokość: 39 cm
Długość: 50 m

Wyprodukowane przez:
Metsa Tissue Krapkowice Sp. z o.o.
Marka:
SAGA
Właściciel marki:
Metsa Tissue Krapkowice Sp. z o.o.
Przygotowanie:

50 metrowa rolka przeznaczona jest do osób, których hobby jest gotowanie oraz szefów kuchni, wystarczy do wyłożenia ok. 100 form do pieczenia lub do przygotowania około 150 sakiewek lub paczuszek SAGA. Więcej informacji można znaleźć na www.sagacook.com

Opakowanie: Kartonowe z nożykiem
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.906