Papier do gotowania SAGA arkusze

Papier do gotowania SAGA arkusze Przepisy z produktem » Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.21 / 5 (28 głosy)
Opis produktu:

Papier do gotowania to wyjątkowy i innowacyjny produkt, posiadający więcej zastosowań niż tradycyjny papier do pieczenia. W celu zapewnienia wysokiej higieny i w trosce o środowisko papier SAGA, dostępny jest w kolorze białym.
Papier do gotowania SAGA z obydwu stron pokryty jest warstwą silikonu, dzięki czemu przygotowywane jedzenie nie przywiera do niego i z powodzeniem można stosować go, bez użycia tłuszczu do przyrządzania potraw, w mrożeniu oraz pieczeniu. Używając papieru SAGA do gotowania w wodzie lub na parze pozwalamy zachować potrawom ich witaminy, sole mineralne oraz naturalny aromat. SAGA to nowa koncepcja gotowania z aromatem oraz serwowania potraw w papierowych sakiewkach lub paczuszkach. Papier SAGA chroni naczynia i blachy przed zabrudzeniem i zużyciem, a po zastosowaniu nadaje się do biodegradacji lub kompostowania. Więcej informacji można znaleźć na www.sagacook.com

Wymiary: 32,5 cm x 53 cm (GN 1/1) oraz 53 cm x 65 cm (GN 2/1)

Wyprodukowane przez:
Metsa Tissue Krapkowice Sp. z o.o.
Marka:
SAGA
Właściciel marki:
Metsa Tissue Krapkowice Sp. z o.o.
Opakowanie: Kartonowy podajnik zawierający 500 arkuszy
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
08:49, 29.03.2012
Używam papieru Saga od dłuższego czasu, jestem z niego szczerze zadowolona, gotuję i nic nie przywiera, nie rozmięka, papier się nie rwie, nie nadaje żadnych zbędnych zapachów. Potrawy z niego są przepyszne no i oczywiście pełne witamin, które prze zwykłym gotowaniu zostały by w wodzie. Łatwo się wyjmuje z kartonika, nie zajmuje wiele miejsca. Super, polecam:)
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.24