Papier do gotowania SAGA arkusze

Papier do gotowania SAGA arkusze Przepisy z produktem » Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.21 / 5 (28 głosy)
Opis produktu:

Papier do gotowania to wyjątkowy i innowacyjny produkt, posiadający więcej zastosowań niż tradycyjny papier do pieczenia. W celu zapewnienia wysokiej higieny i w trosce o środowisko papier SAGA, dostępny jest w kolorze białym.
Papier do gotowania SAGA z obydwu stron pokryty jest warstwą silikonu, dzięki czemu przygotowywane jedzenie nie przywiera do niego i z powodzeniem można stosować go, bez użycia tłuszczu do przyrządzania potraw, w mrożeniu oraz pieczeniu. Używając papieru SAGA do gotowania w wodzie lub na parze pozwalamy zachować potrawom ich witaminy, sole mineralne oraz naturalny aromat. SAGA to nowa koncepcja gotowania z aromatem oraz serwowania potraw w papierowych sakiewkach lub paczuszkach. Papier SAGA chroni naczynia i blachy przed zabrudzeniem i zużyciem, a po zastosowaniu nadaje się do biodegradacji lub kompostowania. Więcej informacji można znaleźć na www.sagacook.com

Wymiary: 32,5 cm x 53 cm (GN 1/1) oraz 53 cm x 65 cm (GN 2/1)

Wyprodukowane przez:
Metsa Tissue Krapkowice Sp. z o.o.
Marka:
SAGA
Właściciel marki:
Metsa Tissue Krapkowice Sp. z o.o.
Opakowanie: Kartonowy podajnik zawierający 500 arkuszy
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
08:49, 29.03.2012
Używam papieru Saga od dłuższego czasu, jestem z niego szczerze zadowolona, gotuję i nic nie przywiera, nie rozmięka, papier się nie rwie, nie nadaje żadnych zbędnych zapachów. Potrawy z niego są przepyszne no i oczywiście pełne witamin, które prze zwykłym gotowaniu zostały by w wodzie. Łatwo się wyjmuje z kartonika, nie zajmuje wiele miejsca. Super, polecam:)
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd425002 erythoromycin without prescription buy elimite
wh0cd337793 Erythromycin AmEx Inderal With No Prescription
wh0cd392153 bupropion buy arimidex tadalafil buy prednisone buy yasmin online azithromycin
wh0cd729634 price of doxycycline 100mg
wh0cd392153 tadacip
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.283