Salami bretońskie wianek

Salami bretońskie wianek
Salami bretońskie wianek Salami bretońskie wianek Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Wędlina surowo dojrzewająca produkowana wyłącznie z najlepszego surowca wieprzowego. Delikatny smak i zapach jest wynikiem tradycyjnego procesu produkcji, a dodatkowych walorów dodaje nalot naturalnej pleśni na powierzchni tej wędliny. Produkt o kształcie „wianka”.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Salami z Dębicy
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw), glukoza, dekstroza, przeciwutleniacz – izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca - azotyn sodu, azotan potasu, bakterie fermentacji mlekowej, pleśń dodana na powierzchnię batonu.
Produkt może zawierać śladowe ilości: selera, gorczycy, glutenu, soi, pochodnych mleka.
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 154 g mięsa wieprzowego.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Opakowanie: MAP 260 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Salami z Dębicy:
więcej »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.253
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});