Gulasz angielski Premium

Gulasz angielski Premium Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Konserwa mięsna sterylizowana, wyprodukowana z peklowanego, grubo i średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego z dodatkiem skórek wieprzowych i przypraw.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe (92 %), woda, sól spożywcza, stabilizatory: trifosforan pentasodowy, polifosforan sodu, pieprz biały, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. 
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, mleka, selera, gorczycy i jaj.

Przygotowanie:

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

Przechowywanie w temp. pok.: Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze od 1°C do 25°C.
Termin ważności: 24 miesiące
Opakowanie: Puszka blaszana, 300 g.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia: 678 kJ / 162 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 10 g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
Sokołów:
więcej »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.212
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});