Parówki włoskie

Parówki włoskie
Parówki włoskie Parówki włoskie Parówki włoskie Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 2 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:

Parówki włoskie to wysokiej jakości produkt z homogenizowanego mięsa wieprzowego bez dodatku fosforanów, wędzone i parzone. Charakteryzują się delikatnym smakiem oraz wyjątkową kruchością. Znakomicie sprawdzają się jako smaczna przekąska zarówno na zimno jak i na ciepło. Aby zachować pełne walory smakowe zaleca się zdjęcie osłonki przed podgrzaniem. Bardzo wysoka zawartość mięsa (aż 85%), wyśmienity delikatny smak oraz jędrna, soczysta konsystencja sprawiają, iż parówki włoskie są szczególnie polecane dla dzieci i osób dbających o prawidłową dietę.
Parówki włoskie proponowane są klientom w opakowaniu Map o gramaturze ok. 0,5kg a także w małych, praktycznych i wygodnych porcjach Vac o stałej wadze 220g.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 85%, woda, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, askorbinian sodu; cukry, regulator kwasowości: cytrynian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości: soi, glutenu, gorczycy, sezamu, jaj, białek mleka i laktozy.

Przygotowanie:

Podgrzać w wodzie nie doprowadzając do wrzenia. W mikrofali podgrzać 30 sekund, moc 650W. Na patelni usmażyć lub zapiec według uznania.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1° C do 6° C.
Termin ważności: 21 dni
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.296
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});