Szynka włoska

Szynka włoska Przepisy z produktem » Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 4.4 / 5 (5 głosy)
Opis produktu:

Produkt czysto wieprzowy, parzony, nie wędzony. Szynka ta nie zawiera fosforanów co czyni ją produktem bardziej naturalnym. Wytwarzana jest z wyselekcjonowanych mięśni szynki. Produkt o delikatnym smaku, wyjątkowo kruchy. Szynka włoska jest szczególnie polecana dzieciom oraz osobom starszym dzięki wysokiej zawartości białka.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

mięso wieprzowe z szynki (102g zużyto na 100g got produktu), sól, syrop glukozowy w proszku, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu E301, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu E621, żelatyna wieprzowa, aromaty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu E250. Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, selera, gorczycy oraz pochodnych soi, mleka i jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 30 dni
Opakowanie: 3 kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Przepisy kulinarne:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Gdzie to kupić!??!?!?!?!?!?!?!?!?
Co Wy to gadacie o tych pestkach z dyni? "100g pestek z dyni zawiera 262 mg (ekwiwalentu jonów ...
Odnośnie majonezu: ten sklepowy jest przeważnie robiony z jajek przemysłowych w formie proszku, ...
Bardzo dziękuję pomogło :)
warto pamietac ze po podgrzaniu do mniej wiecej 40 stopni, miod zachowuje swoje wlasciwosci ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.986