Pasztet staropolski

Pasztet staropolski
Pasztet staropolski Pasztet staropolski Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Pasztet wieprzowo - drobiowy, pieczony w foremkach, o brązowej, dobrze zapieczonej powierzchni. Smak i zapach typowy dla tradycyjnego pasztetu wypiekanego w domu. Dzięki grubo rozdrobnionej strukturze mięs, zyskuje poszukiwaną przez konsumentów kruchą konsystencję oraz wyraźny smak dodatków w postaci marchewki i natki pietruszki. Pasztet staropolski zyskał uznanie klientów jako szlachetny pasztet mięsny podawany najczęściej jako tradycyjna przekąska np. z marynowanymi grzybami, natomiast pokrojony w cieńsze plastry będzie wyśmienitą podstawą kanapek z pełnoziarnistym pieczywem.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 50%, wątróbki z kurczaka, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, tłuszcz z kurczaka, skórki z kurczaka, marchew, cebula, sól,emulgator: E471; błonnik  marchwiowy, przyprawy (w tym: laktoza, seler, mleko),cukry, wzmacniacze smaku:E621,E635;białko sojowe,
przeciwutleniacze: askorbinian sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik:E120,substancja konserwująca: E202.

Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, jaj, sezamu.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 10 dni
Opakowanie: Luz [kartonik ozdobny] ok. 0,8kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.253
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});