Pasztetowa firmowa

Pasztetowa firmowa
Pasztetowa firmowa Pasztetowa firmowa Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 11 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Tradycyjny wyrób parzony, otrzymany z mięs wieprzowych z dodatkiem podrobów i nieznacznym udziałem mięsa z kurczaka poddanych odpowiedniej obróbce termicznej gwarantującej zachowanie pełnych walorów smakowych. Smak i zapach charakterystyczny dla pasztetowej z mięs wieprzowych z wyraźnym, wiodącym akcentem wątróbki oraz umiarkowanym aromacie dodanych ziół i przypraw m.in.: natki pietruszki, gałki muszkatołowej i pieprzu. Wyrób dosyć wyrazisty w smaku o dość luźnej, smarownej konsystencji, zapewniającej łatwe rozprowadzenie na kanapce.
Pasztetowa firmowa dostępna jest w postaci batonów o dwóch gramaturach: ok. 0,4kg  oraz w stałej wadze e 250g.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 18%, woda, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, kasza manna (gluten), płuca wołowe, tłuszcz i skórki z kurczaka, sól, cebula, przyprawy naturalne, emulgatory: mono - i diglicerydy kwasów tłuszczowych, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości: soi, gorczycy, selera, białek mleka, laktozy i jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1° C do 6° C.
Termin ważności: 30 dni
Opakowanie: Baton ok. 0,4kg ; baton e 250g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.25
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});