Szynka wieprzowa

Szynka wieprzowa Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.38 / 5 (8 głosy)
Opis produktu:

Mięśnie otrzymane z wykrawania szynki wieprzowej. Na powierzchni mięśni pozostawiona omięsna, bez pozostałości luźnych strzępów mięsa, tłuszczu i grubszych błon tkanki łącznej. Cechy organoleptyczne typowe dla świeżego mięsa wieprzowego. Struktura typowa dla mięśni szynki wieprzowej.  
Produkt może być przeznaczony np. do pieczenia.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Uczta
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso z szynki wieprzowej.

Przechowywanie w lodówce: W temperaturze od 0°C do 4°C.
Termin ważności: dni ( luz ); 10 dni ( vac )
Opakowanie: 7 kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.208
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});