Polędwica z indykiem w galarecie

Polędwica z indykiem w galarecie Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 2.5 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:

Wyrób parzony wyprodukowany z mięs drobiowych oraz soczystych, jędrnych warzyw konserwowych m.in.: papryki, ogórka, marchewki, pieczarek. Pokrojone w kostki mięso wraz z warzywami zatopiono w aromatycznej, klarownej galarecie uzyskując równomierne rozmieszczenie wszystkich składników w całym batonie. Polędwica z indykiem w galarecie charakteryzuje się wyraźnie zaznaczonym bukietem smakowo-zapachowym oraz odpowiednio ścisłą, spójną konsystencją gwarantującą łatwe krojenie na cienkie plastry.
Doskonale sprawdza się jako smaczna przekąska podana z pieczywem i ulubionym dodatkiem np. sosem chrzanowym lub cytryną.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
O!DROBINA
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Woda, mięso drobiowe 26% (w tym: mięso z kurczaka 13%,mięso z indyka 13%), warzywa, żelatyna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, stabilizatory: karagen, polifosforany, przyprawy (w tym: pochodne soi, selera, mleko),skrobia modyfikowana, cukier, wzmacniacz smaku:E621, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, gorczycy, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: Baton ok. 1,5kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.384
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});