Kiełbasa podwawelska

Kiełbasa podwawelska Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.33 / 5 (3 głosy)
Opis produktu:

Kiełbasa cienka w naturalnym jelicie wieprzowym, wędzona, parzona, o brązowej barwie powierzchni nadanej w wyniku procesu obróbki termicznej. Bazę mięsną stanowi wyselekcjonowane, peklowane mięso wieprzowe. Do średnio rozdrobnionych składników mięsnych dodano specjalnie dobrany zestaw przypraw z delikatnie zaznaczoną nutą czosnku. Wysokiej jakości surowce mięsne, zastosowane przyprawy oraz odpowiednia obróbka termiczna nadają kiełbasie brockiej szlachetności, oczekiwanej kruchości jak również  oczekiwanego smaku i aromatu. Doskonała zarówno za zimno jak i po podgrzaniu.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 94%, woda, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy (w tym seler, soja), czosnek, cukier, stabilizatory: trifosforany, difosforany, regulator kwasowości: cytrynian sodu; wzmacniacz smaku:E621, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, gorczycy, mleka, laktozy, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: Map ok. 2,5kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.215
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});