Pasztet z żurawiną

Pasztet z żurawiną
Pasztet z żurawiną Pasztet z żurawiną Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Pasztet wieprzowo - drobiowy, pieczony w prostokątnych foremkach, którego recepturę oparto na wyselekcjonowanych jakościowo mięsach, podrobach, oraz starannie dobranym zestawie przypraw. Do podstawowych składników mięsnych dodano wyrazistą, naturalną żurawinę, która tworzy oryginalne dopełnienie smaku oraz konsystencji. Pasztet z żurawiną wyróżnia się spośród tradycyjnych pasztetów mięsnych ciekawym, dosyć intensywnym, wyraźnie zaznaczonym bukietem smakowym dzięki czemu doskonale sprawdza się jako przekąska np. z białym, delikatnym pieczywem.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
O!DROBINA
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 50%, mięso z kurczaka 18%, wątroba wieprzowa, żurawina 6%, tłuszcz wieprzowy, tłuszcz i skórki z kurczaka, bułka tarta (gluten), błonnik sojowy, cebula, skrobia kukurydziana, sól, przyprawy (w tym: mleko, laktoza, seler),emulgatory: E471, E472c, wzmacniacz smaku:E621,cukier,przeciwutleniacz: askorbinian sodu, regulatory kwasowości: E330, E262, stabilizatory: difosforany,  barwniki: E150, E120,  substancja konserwująca: E202. Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, sezamu, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 10 dni
Opakowanie: LUZ [kartonik ozdobny]ok. 0,8kg.
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.253
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});