Pasztet wiejski

Pasztet wiejski Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Doskonały pasztet parzony ze znacznym dodatkiem podrobów poddanych odpowiedniej obróbce termicznej gwarantującej zachowanie pełnych walorów smakowych.
Smak i zapach charakterystyczny dla pasztetów wieprzowych z wyraźnym, wiodącym akcentem wątróbki oraz umiarkowanym aromacie dodanych przypraw. Wyrób delikatny w smaku o dość luźnej, smarownej konsystencji, zapewniającej łatwe rozprowadzenie na kanapce.
Sposób podania w postaci jednego plastra zamkniętego metodą Map w estetycznym opakowaniu o stałej wadze 120G zapewnia funkcjonalność, bezpieczeństwo oraz wygodę, jak również znacznie ułatwia zakupy klientom bezpośrednim (detalicznym).

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Wątroba wieprzowa, tłuszcz wieprzowy, woda, cebula, dekstroza zbożowa, białko sojowe, sól, cukier, stabilizatory: trifosforany; mleko, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu; biały pieprz, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, kwas askorbinowy; substancje konserwujące: E252, E250; barwnik:E120. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, laktozy, selera, gorczycy, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: P.MAP e120g
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.294
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});