Udka z kurczaka wędzone

Udka z kurczaka wędzone
Udka z kurczaka wędzone Udka z kurczaka wędzone Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:

Podudzia z kurczaka, parzone oraz wędzone. Wyselekcjonowany jakościowo surowiec, odpowiednia obróbce termicznej i optymalny czas wędzenia gwarantują iż udka zachowują swój charakterystyczny smak i aromat poszukiwany przez smakoszy, oraz optymalną miękkość, będącą nie mniej ważnym walorem przy tego typu produktach. Udka z kurczaka wędzone wyśmienicie smakują podane na zimno jako smaczna przekąska.
Według uznania i upodobań konsumentów udka wędzone można również podawać na ciepło np. zapieczone w piekarniku, usmażone na patelni lub z grilla.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
O!DROBINA
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Udko z kurczaka, sól, białko sojowe, stabilizatory: karagen polifosforany, wzmacniacz smaku: E621, cukier, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu, seler, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, białek mleka, laktozy, gorczycy, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 17 dni
Opakowanie: P.Vac ok. 0,5kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.249
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});