Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska
Pieczeń rzymska Pieczeń rzymska Pieczeń rzymska Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 4 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:

Produkt garmażeryjny gotowy z mięsa drobiowo-wieprzowego, średnio rozdrobniony, uformowany na kształt użytej do zapiekania foremki. Starannie doprawiony farsz mięsny zapieczono wraz ze specjalnie do tej pieczeni skomponowaną mieszanką przypraw i ziół, wśród których dominuje czerwona papryka, biały pieprz i kolendra. Dosyć ścisła konsystencja produktu pozawala na krojenie nawet na cienkie plastry.
Pieczeń rzymska dostępna jest w dwóch gramaturach: VAC ok. 1,6kg, oraz w formie „mini” P.Vac ok. 0,4kg.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso 58% (w tym: mięso wieprzowe 33%, mięso z kurczaka 25%), woda, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (w tym: mleko, laktoza), cukry: dekstroza, maltodekstryna, substancja zagęszczająca: E407,białko sojowe, stabilizatory: E450(v), E451(i), wzmacniacz smaku: E621, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, regulatory kwasowości: octan sodu, cytrynian sodu, barwnik: E120, substancja konserwująca: E250. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, gorczycy, sezamu ,selera, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: VAC ok. 1,6kg ; P.VAC ok. 0,4kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.294
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});