Pasztet z drobiem

Pasztet z drobiem
Pasztet z drobiem Pasztet z drobiem Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 6 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Pasztet pieczony z mięsa wieprzowego i drobiowego z dodatkiem podrobów oraz typowych dla pasztetów wypiekanych w domu przypraw i ziół takich jak m.in.: kolendra, ziołowy pieprz, podpiekana cebulka i gałka muszkatołowa. Spójna, dosyć ścisła konsystencja pozwala na krojenie w cienkie plastry idealne na kanapki. Dobrze smakuje również jako tradycyjna przekąska z domowymi marynatami wybranymi według własnego uznania.


Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
O!DROBINA
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, woda, tłuszcz wieprzowy, skórki z kurczaka, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa, bułka tarta (gluten), kasza manna, skórki z kurczaka, cebula, błonnik sojowy, sól, emulgatory: E472b/c, białko sojowe, przyprawy, (mleko, laktoza, seler), wzmacniacz smaku: E621, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca:E202.  Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 10 dni
Opakowanie: BLOK ok. 3,0kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.251
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});