Pasztetowa wyborna

Pasztetowa wyborna
Pasztetowa wyborna Pasztetowa wyborna Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 4 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Tradycyjny wyrób parzony, drobiowo-wieprzowy ze znacznym dodatkiem podrobów poddanych odpowiedniej obróbce termicznej gwarantującej zachowanie pełnych walorów smakowych, oraz odpowiedniej struktury. Smak i zapach charakterystyczny dla pasztetowej parzonej z wyraźnym, wiodącym akcentem wątróbki i smażonej cebulki oraz umiarkowanym aromacie dodanych przypraw, typowych dla tego rodzaju produktów jak natka pietruszki, ziołowy pieprz, majeranek. Wyrób o wyraźnym smaku i dość luźnej, smarownej konsystencji, zapewniającej łatwe rozprowadzenie na kanapce.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Gratka
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Tłuszcz wieprzowy, woda, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, wątroba wieprzowa, wątróbki z kurczaka, mąka pszenna, skórki z kurczaka, białko sojowe, cebula, sól, przyprawy (w tym: seler, gorczyca, laktoza),cukier, emulgatory: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizatory: karagen, cytrynian sodu, wzmacniacze smaku:E621,inozynian sodu, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, kwas cytrynowy, mleczan sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 30 dni
Opakowanie: BATON ok. 0,65 kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.255
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});