Pasztet z cielęciną

Pasztet z cielęciną
Pasztet z cielęciną Pasztet z cielęciną
Ocena
Średnia 3 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:

Delikatny pasztet z mięs wieprzowo-cielęcych, podrobów oraz umiarkowanym dodatkiem typowych dla tego typu produktów przypraw i naturalnych ziół jak natka pietruszki, biały pieprz, majeranek i gałka muszkatołowa. Całość równomiernie wymieszanych składników poddano tradycyjnemu procesowi pieczenia, co gwarantuje uzyskanie oczekiwanych walorów smakowych i odpowiednią konsystencję pozwalającą na krojenie w spójne plastry. Charakterystyczną cechą wyróżniającą Pasztet z cielęciną jest jego zapieczona, chrupiąca powierzchnia ze słodką papryką, pachnąca rozmarynem. Produkt powstał z myślą o klientach poszukujących w pasztetach pieczonych delikatnego smaku.

Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso 21% (w tym: mięso wieprzowe 10%, mięso cielęce 8%, mięso z kurczaka 3%), woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, wątroba z kurczaka, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, białko sojowe, tłuszcz z kurczaka, skórki z kurczaka, sól, przyprawy (w tym: laktoza, seler, gorczyca), cebula, bułka tarta (gluten), białko serwatkowe, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, stabilizator: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości: jaja.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 10 dni
Opakowanie: LUZ [kartonik ozdobny] ok. 0,8kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.257
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});