Parówki sokołowskie extra

Parówki sokołowskie extra
Parówki sokołowskie extra Parówki sokołowskie extra Przepisy z produktem » Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.5 / 5 (2 głosy)
Opis produktu:

Parówki z mięsa wieprzowego, homogenizowane, wędzone i parzone, w osłonkach sztucznych o słomkowo-brązowej barwie uwędzenia. Zastosowany nowoczesny proces technologiczny zapewnia pożądaną przez konsumentów soczystość i dość ścisłą konsystencję, natomiast odpowiednio dobrane proporcje przypraw zapewniają oczekiwany łagodny smak, charakterystyczny dla parówek homogenizowanych. Można je spożywać zarówno na ciepło, podgrzewając w wodzie, na patelni lub grillu, jak też na zimno jako szybka przekąska. Przed podgrzaniem w celu zachowania pełnych walorów produktu zaleca się zdjęcie osłonki i unikanie gotowania.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 47%, woda, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, mięso wieprzowe oddzielone mechanicznie, błonnik pszenny, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy, stabilizatory: difosforany (tetrasodowy, dipotasowy), trifosforany (pentasodowy, pentapotasowy), cytrynian trisodowy, białko sojowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; cukier, maltodekstryna, syrop glukozowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Zaleca się zdjąć osłonkę przed podgrzaniem.

Przygotowanie:

Podgrzać w wodzie nie doprowadzając do wrzenia. W mikrofali podgrzać 30 sekund, moc 650W. Na patelni usmażyć lub zapiec według uznania.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: MAP ok. 2,5kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Przepisy kulinarne:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.28
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});