Mortadela wieprzowa

Mortadela wieprzowa
Mortadela wieprzowa Mortadela wieprzowa Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Homogenizowana kiełbasa z mięsa wieprzowego, parzona, należąca do grupy kiełbas batonów w osłonce sztucznej. Kształt batonów okrągły o średniej wadze ok. 1,8kg. Kiełbasa o jędrnej, gładkiej konsystencji przy jednoczesnym zachowaniu wymaganej w tego rodzaju produktach miękkości. Mortadela wieprzowa charakteryzuje się wyraźnym mięsnym smakiem podkreślonym poprzez starannie dobrane proporcje przypraw. Wyrób polecany do spożycia na zimno.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 75%, woda, białko sojowe, sól, przyprawy (w tym: seler, gorczyca), emulgatory: E472b/c, E471, substancja zagęszczająca: E407, stabilizatory: difosforany, trifosforany, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, izaoskorbinian sodu, substancja konserwująca: E250. Produkt może zawierać śladowe ilości: mleka, laktozy, gorczycy, glutenu, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: BATON ok. 1,8kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.252
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});