Baleron po królewsku z kurczaka

Baleron po królewsku z kurczaka
Baleron po królewsku z kurczaka Baleron po królewsku z kurczaka Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Opis produktu:

Doskonała, aromatyczna wędlina z mięsa drobiowego, parzona oraz wędzona.Baleron jest smaczną, soczystą i kruchą wędliną znakomitą na kanapki, jako dodatek do sałatek oraz jako zimna przekąska.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
O!DROBINA
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso z kurczaka 80%, woda, sól, przyprawy (w tym: soja, seler, gluten), cukier, altodekstryna, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; ekstrakt drożdżowy, stabilizatory: difosforany (iii,v), trifosforany (i,ii), substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, jaj, sezamu, białek mleka i laktozy.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: 1,5kg
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Inne produkty
O!DROBINA:
więcej »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.254
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});