Mortadela codzienna

Mortadela codzienna
Mortadela codzienna Mortadela codzienna Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 4.6 / 5 (5 głosy)
Opis produktu:

Klasyczna mortadela z homogenizowanego mięsa wieprzowo-drobiowego i wołowiny, o jędrnej, gładkiej strukturze oraz miękkości. Charakteryzuje się typowym dla mortadeli umiarkowanym mięsnym smakiem, podkreślonym poprzez użycie odpowiedniej ilości przypraw. Wyrób polecany do spożycia na zimno jako podstawa w przygotowaniu codziennych kanapek. Można ją również zapiec na domowej pizzy lub dodać do zapiekanki.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Gratka
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, mięso wieprzowe 11%, skórki wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe 3%, kasza manna i mąka pszenna (gluten), sól, białko sojowe, przyprawy (w tym: seler), substancja zagęszczająca: E407,stabilizatory: di-i trifosforany, cytrynian sodu, wzmacniacz smaku: E621, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu, barwnik: E120, substancja konserwująca: E250. Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, białek mleka, laktozy, sezamu, jaj.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 21 dni
Opakowanie: 1,5 kg
Komentarze (5) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
18:30, 05.05.2015
Co w takim razie powiecie na ckład Coca-Coli?
Gość
18:29, 05.05.2015
Gość
19:56, 02.10.2014
chcieliście UE to ją macie wędliny ala UE zawierające śladowe ilości mięsa :)
Michał Gnat
11:48, 30.09.2014
Jak mozna truc ludzi takim gownem? Zeby dostali raka i jedli jeszcze wiecej chemii? Producenta powinni skazac na kare smierci poprzez podanie mu roztworu e500 ze strzykawki w skron :-/
Gość
00:33, 29.09.2012
I ludzie jedzą coś takiego ??? Za nazwanie tego g...a mortadelą powinni zamykać do więzienia bez wyroku.
Inne produkty
Gratka:
więcej »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.253
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});