Kiełbasa bydgoska surowa

Kiełbasa bydgoska surowa Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 4.8 / 5 (5 głosy)
Opis produktu:

Kiełbasa bydgoska, surowa, wędzona o charakterystycznym smaku który nadają jej przyprawy tj. pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa oraz aromat wędzenia.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Skład:

Mięso wieprzowe 95%, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy i ich ekstrakty, glukoza, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, barwnik: koszenila, hemoglobina, kultury starterowe, substancja konserwująca: azotyn sodu. Alergeny: gorczyca. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, selera, sezamu, jaj oraz mleka, soi i ich pochodnych.

Przechowywanie w temp. pok.: W temperaturze od 1°C do 6°C.
Termin ważności: 18 dni
Opakowanie: 1,0 kg
Komentarze (2) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
16:44, 20.11.2015
Sama chemia.masakra :(
Gość
10:02, 05.06.2012
Dlaczego wszystkie produkty z Sokołowa mają hemoglobinę i glutaminian sodu? Taka duża firma i takie świństwa jak hemoglobina dodaje?
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.212
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});