Kiełbasa ogniskowa

Kiełbasa ogniskowa
Kiełbasa ogniskowa Kiełbasa ogniskowa Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3 / 5 (7 głosy)
Opis produktu:

Kiełbasa cienka z mięsa wieprzowo-drobiowego, w naturalnej osłonce, średnio rozdrobniona, wędzona oraz parzona. Kiełbasa dosyć intensywnie aromatyczna z dominującym udziałem czosnku, lekko pikantna. Dzięki starannie dobranym proporcjom składników uzyskano produkt odpowiednio soczysty przy jednoczesnym zachowaniu oczekiwanej w tego typu kiełbasach kruchości.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Gratka
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Przygotowanie:

Może być spożywana zarówno na zimno jak też na gorąco podgrzana w wodzie, na patelni lub w mikrofali. Niezawodnie sprawdzi się również na biwaku ponieważ wyśmienicie smakuje upieczona nad ogniskiem lub na grillu.

Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
online payday advance loan additional reading payday loan online https://onlineloans.us.com/
click for source photo assignment essays writing services best essay writing service reviews
write website to write essays https://writemyessay.us.com/ essay writing service
Check Out Your URL buy essay online buy essay papers online write my essay online
Reliable information for every mother. Diseases in position, childbirth and development baby. Many ...
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.251