Parówki Bankietowe

Parówki Bankietowe
Parówki Bankietowe Parówki Bankietowe Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.6 / 5 (5 głosy)
Opis produktu:

Klasyczne parówki drobiowo-wieprzowe, homogenizowane, wędzone i parzone, w osłonkach kolagenowych. Odpowiednio wyważone proporcje delikatnego mięsa drobiowego i wieprzowego nadają parówkom bankietowym pożądaną miękkość oraz jędrną, elastyczną strukturę. Umiarkowanie zaznaczony smak i zapach zastosowanych przypraw jedynie podkreśla naturalne walory pozostałych składników. Ponieważ charakteryzują się delikatnym mięsnym smakiem chętnie wybierane są przez dzieci.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
O!DROBINA
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Przygotowanie:

Parówki bankietowe polecamy zarówno na gorąco podgrzane np. w wodzie, piekarniku lub mikrofali, jak również na zimno jako smaczna, szybka przekąska.

Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Спасибо.
а где вы взяли эту инфу,
online payday advance loan 500 online payday loans online payday loans
zdaje się że zawiera cukier trzcinowy
Sernix ~ Gość
essay writing help college essay writing writing my essay essay writing
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.254