Golonka z kurczaka

Golonka z kurczaka
Golonka z kurczaka Golonka z kurczaka Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3.14 / 5 (7 głosy)
Opis produktu:

Delikatesowy wyrób z kurczaka, parzony, formowany, w osłonce barierowej. Soczyste i kruche mięso z udek z kurczaka oblano wokół smaczną, klarowną galaretką uzyskując w efekcie aromatyczną wędlinę z lekko wyczuwalnym smakiem konserwy. Odpowiednio przyprawiona pieprzem, solą i listkiem laurowym galareta znakomicie podkreśla i akcentuje łagodny smak delikatnego mięsa drobiowego.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
O!DROBINA
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Przygotowanie:

Golonkę z kurczaka polecamy do spożycia na zimno. Jest to smaczna wędlina np. na kanapki także dla tych osób, które dbając o linię wybierają wyroby o niskiej zawartości tłuszczu.

Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.254