Kiełbaski sudeckie

Kiełbaski sudeckie
Kiełbaski sudeckie Kiełbaski sudeckie Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3 / 5 (8 głosy)
Opis produktu:

Cienkie, podsuszane kiełbaski w osłonce naturalnej, delikatnie wędzone i pieczone, uzyskane ze średnio rozdrobnionych mięs wieprzowych i drobiowych. Swój doskonały smak zawdzięczają starannie dobranym proporcjom użytych mięs, oraz niezwykle aromatycznym naturalnym przyprawom m.in.: świeżo zmielone nasiona kminku i czarnego pieprzu. Dodatkowo odpowiedni czas pieczenia podkreśla uzyskany aromat, oraz nadaje pożądaną kruchość. Kiełbaski sudeckie polecamy do spożycia na zimno.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Przygotowanie:

Jest to produkt wyśmienity na każdą okazję. Idealnie sprawdzą się w domu, na wycieczce, na szkolnej przerwie ale też np. na eleganckim bankiecie jako wykwintna, tradycyjna przekąska, w towarzystwie deski wytrawnych, dojrzewających serów i czerwonego wina.

Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Zaloguj
Twój komentarz
Gość
16:34, 15.07.2012
KAZDE MIESO TRUJE!!!
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd362935 hydrochlorothiazide online nexium get more info buy clonidine online amoxicillin 875 ...
w jakiś nieoczywisty sposób, trzeba zarabiać, kogo głupoty interesują ?
Kompletne bzdury. Dieta paleo czy nawet LCHF to rozwiązanie. Unikanie tłuszczu zwierzęcego to ...
dobre ale szkodliwe
Lampka jest poprawnym zwrotem, które znajduje się w słowniku języka polskiego PWN. Czy mamy ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.099