Kiełbaski sudeckie

Kiełbaski sudeckie
Kiełbaski sudeckie Kiełbaski sudeckie Gdzie kupić? »
Ocena
Średnia 3 / 5 (8 głosy)
Opis produktu:

Cienkie, podsuszane kiełbaski w osłonce naturalnej, delikatnie wędzone i pieczone, uzyskane ze średnio rozdrobnionych mięs wieprzowych i drobiowych. Swój doskonały smak zawdzięczają starannie dobranym proporcjom użytych mięs, oraz niezwykle aromatycznym naturalnym przyprawom m.in.: świeżo zmielone nasiona kminku i czarnego pieprzu. Dodatkowo odpowiedni czas pieczenia podkreśla uzyskany aromat, oraz nadaje pożądaną kruchość. Kiełbaski sudeckie polecamy do spożycia na zimno.

Wyprodukowane przez:
Sokołów S.A.
Marka:
Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Przygotowanie:

Jest to produkt wyśmienity na każdą okazję. Idealnie sprawdzą się w domu, na wycieczce, na szkolnej przerwie ale też np. na eleganckim bankiecie jako wykwintna, tradycyjna przekąska, w towarzystwie deski wytrawnych, dojrzewających serów i czerwonego wina.

Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
16:34, 15.07.2012
KAZDE MIESO TRUJE!!!
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
write essay online direct lenders for bad credit
online essay writing services
https://onlineloans.us.com/ - payday loans online direct lenders
https://loansforbadcredit.us.com/ - bad credit loans direct lenders
https://essaywritingservices.us.com/ - how to assign oxidation number
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.278