Pasztet podlaski z kurcząt

Pasztet podlaski z kurcząt
Ocena
Średnia 2.8 / 5 (5 głosy)
Opis produktu:
Pasztet podlaski z kurcząt. Zawartość surowców z kurcząt ok.34 %.
Wyprodukowane przez:
DROSED S.A.
Marka:
Drosed
Właściciel marki:
DROSED S.A.
Skład: Woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt, tłuszcz roślinny, tłuszcz wieprzowy, kasza manna, skóry kurcząt, białko sojowe, przyprawy, skrobia modyfikowana, sól, mleko w proszku, E621 Glutaminian sodu, E635 Rybonukleotydy disodowe, E316 Izoaskorbinian sodu.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 4 ºC do 25 ºC.
Inne: Konserwa sterylizowana
Opakowanie: 155 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Siedlce
Komentarze (4) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
15:41, 28.05.2014
Nie umywa się przy pasztecie Dworskim Profi. Tamten ma 25 %-45 % mięsa, zależnie od rodzaju, a ten chyba 0 %, nie licząc resztek z kurczaków.
Gość
13:40, 03.03.2014
Mięsa w składzie brak. Tak dzisiaj się robi pasztety. Pomijając to smakuje perfekcyjnie, ale nie tylko o smak tu chodzi prawda?
Gość
13:39, 03.03.2014
Gość
08:31, 23.05.2011
Doskonały pasztet,mocny myśliwski smak i aromat i najlepsze podlaskie przyprawy.Polecam!!!!!!!!!!
Inne produkty
DROSED S.A.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.232
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});