Konserwa saperska

Konserwa saperska
Ocena
Średnia 3.75 / 5 (12 głosy)
Opis produktu:
Konserwa blokowa-mielonka wysokowydajna.
Wyprodukowane przez:
Zakłady mięsne Łmeat-Łuków S.A.
Marka:
Łuków
Właściciel marki:
Zakłady mięsne Łmeat-Łuków S.A.
Skład: Mięso wołowe 29%, mięso wieprzowe 27%, skórki wieprzowe, woda, tłuszcz wieprzowy, białko sojowe, sól, żelatyna wieprzowa, przyprawy, E250 Azotyn sodu.
Opakowanie: 420 g
Kraj pochodzenia: Polska
Region pochodzenia: Łuków
Komentarze (12) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
19:54, 12.09.2015
Jakbyś w Polsce z opieki społecznej tyle lat te darmowe puszki wsuwał to dla ciebie te kozie mięso w Anglii od ciapatych także byłoby rarytasem :D
Gość
20:22, 21.07.2015
Dobra konserwa a wy francuskie pieski w Anglii wtryniacie jakieś ustrojstwa od ciapatych i wam jakoś smakuje i chwalicie a tu wybrzydzacie? Już zapomnieliście jak w POlsce co żryć nie mieliście i tam pojechaliście? Ech POlaczki ;)
Gość
21:18, 18.07.2015
Konserwa ochydna, gzie jest wołowina w tej konerwie Toż to zwykła mielonka zawierająca tyklo tłuszcz i zwierzce odpadki.
Gość
21:13, 18.07.2015
Gość
21:12, 18.07.2015
Gość
21:51, 03.09.2014
konserwa saperska jest wstretna, nawet pies sasiada nie chcial jej jeść, wyczuł, że to zmielony jego pobratymiec razem z budą
Gość
00:59, 27.10.2013
Najleoszy produkt w miescie , i tak nan sie prisze nie nadrzec
Gość
18:33, 12.06.2013
Jeżeli Konserwa Saperska ma 60% mięsa to gratuluję, bo polędwice dzisiaj mają po 50% mięsa.
Gość
17:46, 10.06.2013
Ciekawa konserwa , ładnie pachnie i ma dużo galaretki . Niestety ma tylko ok.60% mięsa wieprzowo - wołowego i to niskiej jakości.(bardzo namielone ). Wzorem dla tej konserwy mogła by być konserwa z zakładów PMB - Konserwa Wojskowa. ( dużo mięsa - kawałki ).
Gość
14:07, 12.05.2013
jezeli dla producenta E250 jest przyprawa,dla mnie jest to substancja rakotworcza
Gość
11:22, 08.05.2013
Niecałe 60% mięsa........... Jeszcze mi zdrowie miłe.
Gość
09:53, 03.02.2012
Od ponad 15-tu lat wraz z całą moją rodziną konsumujemy konserwę saperską, jest dla nas dobrym towarem do konsumpcji. Powyższy produkt poleciłem swoim znajomym i jak do chwili obecnej brak jest negatywnych opinii. POLECAM.
Inne produkty
Zakłady mięsne Łmeat-Łuków S.A.:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.231
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});