Zakłady Mięsne OLEWNIK - BIS Sp. z o.o.

Zakłady Mięsne OLEWNIK - BIS Sp. z o.o.
Adres:
Świerczynek 10a
09-210 Drobin
Polska
telefon: (024) 26 74 600
fax: (024) 26 01 220
www: www.olewnik.com.pl
email: olewnik@olewnik.com.pl
Informacje o firmie:
Od początku swego istnienia Zakłady Mięsne OLEWNIK działają jako grupa przedsiębiorstw, współpracujących ze sobą i doskonale uzupełniających się, w ramach prowadzonych działalności gospodarczych. Obecnie istnieją cztery obszary działalności: 1. ubój i rozbiór tusz - Zakład w Sierpcu, 2. produkcja przetworów mięsno - wędliniarskich - Zakład w Świerczynku, 3. produkcja roślinna - Gospodarstwo Rolne, 4. serwis - nowoczesna sieć dystrybucji i zaplecze logistyczne
Marki:
Produkty:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Ja tam się nie trudziłam z drinkami bo nie specjalnie je umie więc kupiłam kilka smakowych ...
Może to mniej oryginalne niż jakieś wyszukane drinki, ale ja na swoim panieńskim miałam kilka ...
Mam nadzieje,że podane powyżej wskazówki tym razem pomogą.
Smaki Kornwalii ~ Gość
Przypuszczam, że wymieniony "łupak" to angielski haddock. Po polsku ryba nazywa się łupacz a ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.137