Zakłady Mięsne OLEWNIK - BIS Sp. z o.o.

Zakłady Mięsne OLEWNIK - BIS Sp. z o.o.
Adres:
Świerczynek 10a
09-210 Drobin
Polska
telefon: (024) 26 74 600
fax: (024) 26 01 220
www: www.olewnik.com.pl
email: olewnik@olewnik.com.pl
Informacje o firmie:
Od początku swego istnienia Zakłady Mięsne OLEWNIK działają jako grupa przedsiębiorstw, współpracujących ze sobą i doskonale uzupełniających się, w ramach prowadzonych działalności gospodarczych. Obecnie istnieją cztery obszary działalności: 1. ubój i rozbiór tusz - Zakład w Sierpcu, 2. produkcja przetworów mięsno - wędliniarskich - Zakład w Świerczynku, 3. produkcja roślinna - Gospodarstwo Rolne, 4. serwis - nowoczesna sieć dystrybucji i zaplecze logistyczne
Marki:
Produkty:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
najlepsza ze wszystkich, pyszności
Bardzo szybko sie robi i wychodzi naprawde dobra zupa, smakuje prawie jak domowa. Ostatnio robilam ...
Bardzo dobry pasztet, mi bardzo smakuje i czosnkowy jest chyba najlepszy ze wszystkich.
Uwielbiam ten pasztet z pomidorami! Super smakuje z ketchupem :)
Mi bardzo smakuje, jeden z lepszych pasztetow w smaku i jakosciowo tez.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.425