Sokołów S.A.

Sokołów S.A.
Adres:
Aleja 550-lecia
08-300 Sokołów Podlaski
Polska
telefon: (+ 48 25) 640 82 00
fax: (+ 48 25) 787 61 32
www: www.sokolow.pl
email: marketing@sokolow.pl
Informacje o firmie:

Grupa Sokołów S.A. powstała  w 2000r., po fuzji dwóch grup wiodących wówczas na rynku mięsnym: Grupy Farm Food i Grupy Sokołów. Podejmując szybką i głęboką restrukturyzację m. in. wprowadzając specjalizację  produkcji  w poszczególnych zakładach Grupy  i konsekwentnie rozwijając własny program rozwoju hodowli zarodowej trzody, staliśmy się jednym z liderów i prekursorów zmian dokonujących się w branży mięsnej.
Aktualnie w skład Grupy wchodzi siedem dużych, nowocześnie  wyposażonych zakładów produkcyjnych: w Sokołowie Podlaskim, Czyżewie, Kole, Jarosławiu, Tarnowie, Dębicy oraz w Robakowie k/Poznania. Należą do niej również następujące spółki zależne: „Agro-Sokołów” Sp. z o.o. z trzema dużymi gospodarstwami rolno-hodowlanymi, „Sokołów-Export” Sp. z o.o.  – obsługująca  handel zagraniczny Grupy, „Sokołów-Service” Sp. z o.o. – zapewniająca obsługę techniczną oraz „Sokołów-Logistyka” Sp. z o.o. – odpowiadająca za sprawy transportu i logistyki.

Marki:
Produkty:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Fajnym wyjściem jest jeszcze papier od electroluxa, jest bardzo wytrzymały i często ...
super w gory. polecam
mini desery ~ Gość
Jami, jami, wygląda obłędnie i pewno jest mega smaczny. Ciężko byłoby mi to powtórzyć, tak ...
dla cukrzykow najlepsza jest szara reneta.
tabelka zasłonięta - niestety masakra
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:5.193