Uczta

Uczta
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Informacje o marce:

Uczta to łatwe do przyrządzenia mięsa kulinarne o gwarantowanej jakości. SOKOŁÓW S.A. proponuje dwa rodzaje tych wyrobów.

Uczta "świeżość i smak" to szeroka gama mięs wieprzowych i wołowych porcjowanych lub plasterkowanych, z kością lub bez. Z kolei Uczta "soczyste i kruche" to linia wstępnie przyprawionych mięs kulinarnych. Wystarczy dodać ulubione przyprawy i produkty są gotowe do pieczenia, duszenia lub smażenia.

Uczta produkowana jest z mięsa pochodzącego ze zwierząt z polskiej hodowli, co daje możliwośc łatwej identyfikacji jego pochodzenia. Produkcja prowadzona jest pod stałym nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej oraz przy zastosowaniu restrykcyjnych  systemów zapewniania jakości. Produkty kulinarne Uczta są specjalnie selekcjonowane i pakowane w technice MAP lub próżni, by jak najlepiej zachować naturalne właściwości świeżego mięsa, jego armat, smak i barwę przy wydłużonym terminie przydatności do spożycia.

Produkty:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.199
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});