Sokołów

Sokołów
Właściciel marki:
Sokołów S.A.
Informacje o marce:

Grupa Sokołów S.A. jest jednym z liderów i od kilku lat prekursorem zmian dokonujących się w branży mięsnej. Za określeniem tym kryje się wieloletni dorobek i doświadczenie takich zakładów jak Sokołów S.A. Oddział w Sokołowie Podlaskim, Sokołów S.A Oddział w Jarosławiu i fili w Tarnowie, Sokołów S.A. Oddział w Kole, Sokołów S.A. Oddział w Robakowie k/Poznania, Sokołów S.A Oddział w Czyżewie oraz Wytwórnia Salami Igloomeat - Sokołów  S.A. w Dębicy. Są to nazwy, które od wielu lat wyznaczają najwyższe standardy w branży przetwórstwa mięsnego.

Dziś tworzą ona znaną i cenioną markę Sokołów. W grudniu 2006 roku dołączyl do nich zakład w Robakowie k/Poznania, który przyjmując nazwę Sokołów Pozmeat (obecnie Sokołów Oddział w Robakowie) powiększył Grupę Sokołów.

Potencjał produkcyjny Grupy umożliwił dzienną produkcję na poziomie 1200 ton wysokiej jakości wyrobów, na które składa się około 300 produktów. Natomiast rozbudowana sieć sprzedaży i dystrybucji, w tym także sieci własnej zapewnia dostępność naszych wyrobów w całym kraju.

Silną pozycję na rynku krajowym zapewnia nam uznanie nabywców, bowiem to oni podejmując decyzję zakupu wydają najbardziej obiektywną opinię naszych wyrobów. Tę wysoką ocenę zapewniają nowoczesne technologie produkcyjne, wysokiej jakości starannie dobrany surowiec, dobre receptury i kwalifikacje oraz doświadczenie załogi.

Produkty:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.368
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});