Aromat migdałowy

Opis:
Definicja
Aromat migdałowy jest dodatkiem do żywności. W jego składzie występują głównie wyselekcjonowane oleje roślinne, które stanowią rozpuszczalnik dla substancji aromatyzujących. Aromat migdałowy może być stosowany do ciast, ciastek i innych produktów wypiekanych w wysokich temperaturach oraz kremów cukierniczych, o wysokiej zawartości tłuszczu.

Przepisy z produktem:

Deser bananowy z tapioką
Banana miksujemy z mlekiem i sokiem z cytryny. Do tapioki dodajemy sok pomarańczowy i cukier. Tak ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.227
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});