Kategorie

Produkty z półki:

Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
SAGA One-Up Aroma to innowacyjny papier do gotowania i pieczenia w nowym, funkcjonalnym ...
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA w innowacyjnej formie podania SAGA One-Up. Ciekawie zaprojektowane ...
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)

Likier o smaku kwaśnych jabłek

Wartości odżywcze produktu
Opis:
Opis ogólny
Jest to niskoprocentowy napój alkoholowy, zielony gęsty likier, wyprodukowany z zielonego jabłka. Ma kwaśny intensywny smak jabłka. Jest mocno orzeźwiający.
Zawartość alkoholu
ok 20%
Sposób produkcji
Likiery wykorzystywane głównie do przyrządzania koktajli produkuje się poprzez dodanie składników aromatyzujących takich jak np.: owoce, kwiaty, a nawet zioła i przyprawy korzenne do rozcieńczonego słodzonego spirytusu.
Skład
zielone jabłka, cukier, woda, spirytus rektyfikowany.
Sposób podawania
Likier ten jest używany do przyrządzania koktajli gdyż dobrze łączy się z wieloma trunkami i sokami. Rzadko kiedy pija się go bez dodatków.
Sposób przechowywania
W zaciemnionym miejscu o stałej, pokojowej temperaturze.
Nazwa w języku angielskim
Liqueur-flavored sour apple
Nazwa w języku francuskim
Liqueur de pomme aromatisé aigre
Nazwa w języku niemieckim
Likör-bezogene sauren Apfel

Likier o smaku kwaśnych jabłek wartości odżywcze

Wartość energetyczna [kJ]
1299
kJ
Wartość energetyczna [kcal]
309
kcal
Białko ogółem
0
g
Węglowodany ogółem
33
g
Sód
0
mg
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.17
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});