Kategorie

Produkty z półki:

Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
SAGA One-Up Aroma to innowacyjny papier do gotowania i pieczenia w nowym, funkcjonalnym ...
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA w innowacyjnej formie podania SAGA One-Up. Ciekawie zaprojektowane ...
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Opis:
Opis ogólny
Likier różany to napój alkoholowy, likier o fioletowym zabarwieniu. Trunek określony jest jako alkoholowy afrodyzjak. Na wyjątkowość likieru składają się odpowiednie proporcje. Sam sposób produkcji jest objęty tajemnicą. Likier ten prawdopodobnie został stworzony we Francji, chociaż produkowany jest także w Holandii. Doceniany jest też w USA i Kanadzie.
Zawartość alkoholu
25-35%
Sposób produkcji
Likiery wykorzystywane głównie do przyrządzania koktajli produkuje się poprzez dodanie składników aromatyzujących takich jak np.: owoce, kwiaty, a nawet zioła i przyprawy korzenne do rozcieńczonego słodzonego spirytusu.
Skład
róże, brzoskwinie, pomarańcze, wanilia, migdały, spirytus rektyfikowany.
Sposób podawania
Likier ten jest używany do przyrządzania koktajli gdyż dobrze łączy się z wieloma trunkami i sokami. Rzadko kiedy pija się go bez dodatków.
Sposób przechowywania
W zaciemnionym miejscu o stałej pokojowej temperaturze.
Nazwa w języku angielskim
Parfait Amour Liqueur

Likier różany wartości odżywcze

Wartość energetyczna [kJ]
1299
kJ
Wartość energetyczna [kcal]
309
kcal
Białko ogółem
0
g
Cholesterol
0
mg
Węglowodany ogółem
33
g
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.173
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});