Kategorie

Produkty z półki:

Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
SAGA One-Up Aroma to innowacyjny papier do gotowania i pieczenia w nowym, funkcjonalnym ...
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA w innowacyjnej formie podania SAGA One-Up. Ciekawie zaprojektowane ...
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)

Spirytus Rektyfikowany

Opis:
Opis ogólny
Spirytus rektyfikowany jest wodnym roztworem alkoholu etylowego. Uzyskiwany jest przez oczyszczenie spirytusu surowego w procesie rektyfikacji (wielokrotnej redestylacji w aparatach do pracy ciągłej).
Zawartość alkoholu
95-96%
Skład
alkohol etylowy, woda.
Sposób podawania
Spirytus rektyfikowany wykorzystywany jest do produkcji nalewek i destylatów aromatycznych jak i wódek czystych i gatunkowych.
Sposób przechowywania
Przechowujemy w zaciemnionym miejscu. Z daleka od ognia i nieletnich domowników.
Nazwa w języku angielskim
Rectified spirit
Nazwa w języku francuskim
Rectifié esprit
Nazwa w języku niemieckim
Weingeist

Przepisy z produktem:

Faworki
Wszystkie składniki zagnieść na stolnicy na gładka masę. Po zagnieceniu mocno bić ciasto ...
Pigwówka
Owoce myjemy, obieramy i wyjmujemy z nich gniazda nasienne.Przygotowane pigwy wrzucamy do dużego ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.198
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});