Kategorie

Produkty z półki:

Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
SAGA One-Up Aroma to innowacyjny papier do gotowania i pieczenia w nowym, funkcjonalnym ...
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA w innowacyjnej formie podania SAGA One-Up. Ciekawie zaprojektowane ...
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)

Likier czekoladowo-kakaowy brązowy

Wartości odżywcze produktu
Opis:
Opis ogólny
Brązowy likier czekoladowo-kakaowy to słodki napój alkoholowy - likier, w smaku oprócz czekolady i kakao posiada przyjemną nutę wanilii. Jego brązowy kolor sprawia, że często stosuje się go do przyrządzania drinków.
Zawartość alkoholu
ok 21%
Sposób produkcji
Likiery wykorzystywane głównie do przyrządzania koktajli produkuje się przeważnie poprzez dodanie składników aromatyzujących takich jak np: owoce, kwiaty a nawet zioła i przyprawy korzenne do rozcieńczonego słodzonego spirytusu.
Skład
wanilia, kakao, woda, cukier, spirytus rektyfikowany
Sposób podawania
Likier ten jest używany do przyrządzania koktajli bo dobrze łączy się z wieloma trunkami i sokami. Rzadko kiedy pija się go bez dodatków.
Sposób przechowywania
W zaciemnionym miejscu o stałej, pokojowej temperaturze.
Nazwa w języku angielskim
Chocolate Cocoa Liqueur brown
Nazwa w języku francuskim
Chocolat liqueur de cacao brun
Nazwa w języku niemieckim
Schokolade Kakao braun Likör

Likier czekoladowo-kakaowy brązowy wartości odżywcze

Wartość energetyczna [kJ]
1299
kJ
Wartość energetyczna [kcal]
309
kcal
Białko ogółem
0
g
Cholesterol
0
mg
Węglowodany ogółem
33
g

Przepisy z produktem:

Tort przekładany kawowy
Ubijamy 4 jaja dodając 2 łyżki wrzątku. Następnie dodajemy cukier (10dkg) i 1 cukier ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.256
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});