Kategorie

Produkty z półki:

Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
SAGA One-Up Aroma to innowacyjny papier do gotowania i pieczenia w nowym, funkcjonalnym ...
Papier do gotowanie SAGA One-up 33x42 (50 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Papier do gotowania SAGA w innowacyjnej formie podania SAGA One-Up. Ciekawie zaprojektowane ...
Papier do gotowania SAGA One-Up 33x42 (100 arkuszy)
Opis:
Opis ogólny
Jest to odmiana pomidorów koktajlowych. Owoce osiągają około 18-20g. Mają lekko podłużny kształt, przypominający nieco śliwki. Skórka pomidorów jest jasnopomarańczowa, a miąższ twardy i smaczny. Odmiana Santorange jest trwała i doskonale nadaje się do przechowywania.

Santorange wartości odżywcze

Wartość energetyczna [kJ]
63
kJ
Wartość energetyczna [kcal]
15
kcal
Woda
94.8
g
Popiół
0.5
g
Białko ogółem
0.9
g
Białko zwierzęce
0
g
Białko roślinne
0.9
g
Cholesterol
0
mg
Węglowodany ogółem
3.6
g
Sacharoza
0.1
g
Laktoza
0
g
Skrobia
0.1
g
Błonnik pokarmowy
1.2
g
Izoleucyna
23
mg
Leucyna
34
mg
Lizyna
36
mg
Metionina
7
mg
Cystyna
7
mg
Fenyloalanina
23
mg
Tyrozyna
17
mg
Treonina
29
mg
Tryptofan
10
mg
Walina
27
mg
Arginina
27
mg
Histydyna
19
mg
Alanina
32
mg
Kwas asparginowy
149
mg
Kwas glutaminowy
386
mg
Glicyna
23
mg
Prolina
20
mg
Seryna
32
mg
Sód
8
mg
Potas
282
mg
Wapń
9
mg
Fosfor
21
mg
Magnez
8
mg
Żelazo
0.5
mg
Cynk
0.26
mg
Miedź
0.06
mg
Mangan
0.06
mg
Jod
1.1
mg
witamina A (ekwiwalent retinolu)
107
μg
retinol
0
μg
beta karoten
640
μg
witamina D
0
μg
witamina E (ewkwiwalent alpha-tokoferolu)
1.22
mg
witamina B1 (tiamina)
0.064
mg
witamina B2 (ryboflawina)
0.042
mg
Niacyna
1
mg
witamina B6 (pirydoksyna)
0.15
mg
foliany (kwas foliowy)
39
μg
witamina B12 (cyjanokobalamina)
0
μg
witamina C
23
mg
Kwas masłowy
0
g
Kwas kapronowy
0
g
Kwas kaprylowy
0
g
Kwas kaprynowy
0
g
Kwas laurynowy
0
g
Kwas mirystynowy tetradekanowy
0
g
Kwas mirystynowy pentadekanowy
0
g
Kwas palmitynowy heksadekanowy
0.04
g
Kwas palmitynowy heptadkanowy
0
g
Kwas stearynowy
0.01
g
Kwas arachidowy
0
g
Kwasy tłuszczowe nasycone ogółem
0.05
g
Kwas mirystooleinowy tetradekanowy
0
g
Kwas mirystooleinowy pentadekanowy
0
g
Kwas oleinowy oktadekanowy
0.02
g
Kwas oleinowy eikozenowy
0
g
Kwas erukowy
0
g
Kwas cetolowy
0
g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone ogółem
0.02
g
Kwas linolowy
0.11
g
Linolenowy
0.01
g
Kwas stearydonowy oktadekatetraenowy
0
g
Kwas stearydonowy eikozatrienowy
0
g
Kwas arachidonowy
0
g
Kwas tymnodonowy eikozapentaenowy
0
g
Kwas tymnodonowy dokozapentaenowy
0
g
Kwas tymnodowy dokozaheksaenowy
0
g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone ogółem
0.12
g
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
wh0cd237833 buy yasmin
wh0cd934644 Tenormin antabuse cephalexin with no prescription
wh0cd20707 suhagra elocon over the counter
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.307