Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - 1-2 - Lato - Pieczenie z obsmażaniem

Sortuj wg.:
Znaleziono 5 przepisów
« poprzednia 1 następna »
Udko perliczki z pastą truflową i kurkami
Składniki:
Udko perliczki
Pasta truflowa
Włoszczyzna
Kurki
Pomidorki koktajlowe
Rucola
Jajko
Olej
Sól
Pieprz
Białe wino
Tymianek
Czosnek
Masło
Pieczone udko przepiórki na soczewicy i fasolkach z sosem grzybowym
Składniki:
Udko przepiórki
Kasza jęczmienna
Fasola Andziuki
Soczewica zielona
Fasola biała
Fasola Mungo
Groch żółty
Soczewica brazowa
Podgrzybek suszony
Cebula czerwona
Masło
Wino czerwone
Sól
Pieprz biały
Jałowiec
Czosnek
Pieczony łosoś na mini Pak Choi
Składniki:
Łosoś ze skórą
Sos sojowy jasny
Świeży imbir
Mini Pak Choi
Sezam
Ryż basmati
Szalotka
Chili
Wino śliwkowe
Miód
Masło
Pierś kurczaka z krewetkami i algami
Składniki:
Pierś kurczaka
Krewetka 16/20 surowa nie obrana
Śmietana 18% do gotowania
Boczek wędzony
Masło
Sól
Białe wino
« poprzednia 1 następna »
Filtry

Menu

Posiłek

Kuchnie świata

+ Dodaj Przepis

Ilość osób

Kaloryczność

Złożoność przepisu

Stopień trudności

Metody przygotowania

Rodzaj głównego składnika

Regiony

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.218
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});