Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - 1-2 - Przystawki

Wybrane kryteria:
1-2
Przystawki
Sortuj wg.:
Znaleziono 79 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 następna »
Sandacz na potrawce z kurek, krewetek i szparag
Składniki:
Sandacz filet ze skórą
Krewetka 16/20 obrana surowa
Kurki
Zielone szparagi
Białe wino
Śmietana do gotowania 18%
Pieprz zielony w zalewie
Tymianek świeży
Olej
Kwadraciki z ciasta francuskiego z żółtym serem
Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego
10 plastrów sera żółtego Gouda MSM Mońki
20 plasterków mini salami
pomidorki koktajlowe (według uznania)
1 czerwona cebulka
orzeszki piniowe
sól i pieprz do smaku
Zapiekana feta z pomidorem suszonym
Składniki:
Feta
Pomidor suszony
Cukinia
Ciabatta
Papryka świeża mix
Czerwona cebula
Pomidor
Czosnek
Oliwa
Sól
Pieprz
Oregano świeże
Pierś przepiórki na cukini z pure marchwiowym
Składniki:
Pierś przepiórki
Cukinia
Marchew
Imbir świeży
Mleko kokosowe
Sól
Pieprz biały
Olej
Czosnek
Szałwia
Cukier
Białe wino
Masło
Pieczone udko przepiórki na soczewicy i fasolkach z sosem grzybowym
Składniki:
Udko przepiórki
Kasza jęczmienna
Fasola Andziuki
Soczewica zielona
Fasola biała
Fasola Mungo
Groch żółty
Soczewica brazowa
Podgrzybek suszony
Cebula czerwona
Masło
Wino czerwone
Sól
Pieprz biały
Jałowiec
Czosnek
Pierś przepiórki z sałatką z roszponki, truskawek i rabarbaru
Składniki:
Pierś przepiórki
Truskawki
Rabarbar
Chleb tostowy
Balsamico figowe
Sól
Pieprz biały
Tymianek świeży
Białe wino
Masło
Łosoś marynowany w cytrynie z solą perską
Składniki:
Łosoś filet bez skóry
Zaprawa cytrynowa
Sól perska
Mix sałat
Oliwa Albares
Zielony pieprz w zalewie
Olej
Truskawki
Krem balsamiczny figowy
Foie gras z solą perską na sałatce z karmelizowaną pigwą
Składniki:
Foie gras
Sól perska niebieska
Mix młodych sałat
Sharon (kaki)
Pigwa
Cukier
Białe wino
Czerwone wino
Marmolada jeżynowa Can Bech
Oliwa La Chinata
Ocet balsamiczny
Cytryna
Sandacz w pikantnym cieście na chorizo z ananasem
Składniki:
Filet sandacza
Chorizo mini Rosario
Ananas świeży
Oliwki zielone z serem
Jajko
Salsa Brava (czosnkowo-pikantna)
Sól
Oliwa La Chinata
Cytryna
Policzki zębacza w bulionie z algami i sezamem
Składniki:
Policzki zębacza
Głowa ryby
Marchew
Pietruszka korzeń
Seler
Por
Cebula biała
Czosnek
Sezam
Wakame
Sos sojowy jasny
Chili
Shiso
Sakura
Oliwa
Olej
Limonka
Białe wino
Masło
Sałatka z winogronami i orzechami
Składniki:
zielone winogrona
mix sałat
ser pleśniowy
orzechy włoskie
opcjonalnie granat
sos balsamiczny
Koktajl z kurczaka teriyaki, z makaronem ryżowym i sałatami.
Składniki:
Sezam biały i czarny
Sos sojowy shoyu
Mirin
Cukier trzcinowy
Imbir (sok)
Sałaty (różne)
Paszteciki z ciasta francuskiego z łososiem
Składniki:
Ciasto francuskie
Jaja kurze na twardo
Wędzony łosoć norweski
Belona na szparagach z rakami i boczniakami
Składniki:
Belona filet
Szparagi zielone
Szyjki rakowe
Białe wino
Śmietana do gotowania 20%
Cebula biała
Sól
Natka pietruszki
Teryna z dwóch rodzajów łososia norweskiego: wędzonego i świeżego
Składniki:
Wędzony łosoś norweski
Świeży łosoś norweski
Ikra z łososia norweskiego
« poprzednia 1 2 3 4 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.303
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});