Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - 1-2 - Zupy

Wybrane kryteria:
1-2
Zupy
Sortuj wg.:
Znaleziono 17 przepisów
« poprzednia 1 następna »
Krem z cieciorki z grzybami i dorszem
Składniki:
Cieciorka - Ferba -
Bulion drobiowy
Grzyby leśne
Oliwa czosnkowa - Chinata -
Śmietana 18 % do gotowania
Sól
Pieprz świeżo mielony
Szalotka
Oliwa - Chinata -
Masło
Filet białej ryby
Sól czerwona - Hawai -
Krem z dyni z kurkami
Składniki:
Kurki
Śmietana 18%
Pieprz świeżo mielony
Gotowana na mleku kokosowym i liściach kafiru z grzybami shitake, kurczakiem i krewetkami
Składniki:
Liście kafiru
Pasta curry zielona
Pasta curry czerwona
Grzyby shitake
Sos Oyster
Papryka chilli
Cukier trzcinowy
Krem buraczany z wędzonym łososiem i rakami
Składniki:
Łosoś wędzony
Szyjki rakowe
Liść laurowy
Sól
Masło
Chrzan
Śmietana 30%
Cytryna
Żurek bieszczadzki z ziemniaczanym puree
Składniki:
Biała kiełbasa
Wędzone kości
Suszone grzyby
Zakwas żytni
Puree z ziemniaków
Boczek
Jajko na twardo
« poprzednia 1 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.245
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});