Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - 1-2 - Pieczenie

Wybrane kryteria:
1-2
Pieczenie
Sortuj wg.:
Znaleziono 62 przepisów
« poprzednia 1 2 3 następna »
Kwadraciki z ciasta francuskiego z żółtym serem
Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego
10 plastrów sera żółtego Gouda MSM Mońki
20 plasterków mini salami
pomidorki koktajlowe (według uznania)
1 czerwona cebulka
orzeszki piniowe
sól i pieprz do smaku
Zapiekana feta z pomidorem suszonym
Składniki:
Feta
Pomidor suszony
Cukinia
Ciabatta
Papryka świeża mix
Czerwona cebula
Pomidor
Czosnek
Oliwa
Sól
Pieprz
Oregano świeże
Makrela z krewetkami i salami z galaretką Earl Grey
Składniki:
Makrela
Salami
Krewetka 16/20
Por
Ryż długoziarnisty Bosto
Atrament kałamarnicy
Galaretka z herbaty Earl Grey
Marmolada z marchwi
Imbir
Awokado
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Oliwia La Chinata
Czosnek
Cytryna
Udko pieczone z kozim serem i fuetem pieprzowym
Składniki:
Udko drobiowe
Fuet z pieprzem
Ser kozi Bifidus
Papryki kolorowe
Cukinia
Bakłażan
Czarne oliwki
Czosnek
Sól
Pieprz świeżo mielony
Oliwa
Bazylia świeża
Pierś kurczaka z pastą czarnych oliwek zapieczona w szynce serrano
Składniki:
Pierś kurczaka
Szynka serrano
Czarne oliwki -Chinata-
Kapary
Czosnek
Bazylia
Oliwa -Chinata-
Sól
Pieprz świeżo mielony
Łosoś pieczony z papryką - Ferba
Składniki:
Łosoś bez skóry
Papryka cała bez skóry - Ferba
Czosnek
Bazylia
Płatki soli cytrynowej - Especias del Sol
Oliwa - Chinata
Pieprz świeżo mielony
Sól
Romanesco
Paszteciki z ciasta francuskiego z łososiem
Składniki:
Ciasto francuskie
Jaja kurze na twardo
Wędzony łosoć norweski
Ciastka czekoladowo - czereśniowe  z kremem waniliowym
Składniki:
Pieczywo tostowe
Czereśnie w syropie
Kuwertura czekoladowa gorzka
Okrągłe foremki do ciastek
Pstrąg pieczony z musem krewetkowym
Składniki:
Filet pstrąga
Krewetki zimnowodne
Śmietana do gotowania 20%
Por
Mix sałat
Zielone jabłko
Sól
Okoń morski z krewetkami i groszkiem cukrowym
Składniki:
Okoń morski
Krewetki ogony 16/20
Ziemniaczki mini
Groszek cukrowy
Śmietana do gotowania 20%
Sól
Masło
Rozmaryn
Pstrąg pieczony z warzywami i wędzonym boczkiem
Składniki:
Pstrąg tusza
Boczek wędzony
Włoszczyzna
Twaróg półtłusty
Śmietana 18% homogenizowana
Sól
Pieprz biały
Rozmaryn
Koperek
Masło
« poprzednia 1 2 3 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.305
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});