Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - 1-2

Wybrane kryteria:
1-2
Wybrane składniki:
Czosnek
Sortuj wg.:
Znaleziono 58 przepisów
Pstrąg pieczony z warzywami i wędzonym boczkiem
Składniki:
Pstrąg tusza
Boczek wędzony
Włoszczyzna
Twaróg półtłusty
Śmietana 18% homogenizowana
Sól
Pieprz biały
Rozmaryn
Koperek
Masło
Krem buraczany z wędzonym łososiem i rakami
Składniki:
Łosoś wędzony
Szyjki rakowe
Liść laurowy
Sól
Masło
Chrzan
Śmietana 30%
Cytryna
Policzek dorsza z pieczoną papryką i fetą
Składniki:
Mięta
Policzek dorsza
Papryka mix
Ser typu feta
Mięta
Szpinak świeży
Oregano świeże
Masło
Natka pietruszki
Sól
Pieczony łosoś na mini Pak Choi
Składniki:
Łosoś ze skórą
Sos sojowy jasny
Świeży imbir
Mini Pak Choi
Sezam
Ryż basmati
Szalotka
Chili
Wino śliwkowe
Miód
Masło
Pierś kurczaka z krewetkami i algami
Składniki:
Pierś kurczaka
Krewetka 16/20 surowa nie obrana
Śmietana 18% do gotowania
Boczek wędzony
Masło
Sól
Białe wino
Żurek bieszczadzki z ziemniaczanym puree
Składniki:
Biała kiełbasa
Wędzone kości
Suszone grzyby
Zakwas żytni
Puree z ziemniaków
Boczek
Jajko na twardo
Gicz barania z kiszoną kapustą, grzybami i ziemniakami pieczonymi na soli
Składniki:
Gicz barania
Zmielone grzyby suszone
Cebula
Masło klarowane
Młode ziemniaki
Sól kamienna lub morska
Świeży rozmaryn
Świeży tymianek
Czerwone wino wytrawne
Musztarda
Elicoidali ze szpinakiem i ślimakami
Składniki:
Makaron elicoidali
Ślimaki
Śmietana UHT 18%
Białe wino
Szynka suszona z pieczoną papryką i mozarellą z sosem balsamico malinowym
Składniki:
Szynka suszona
Kolorowe papryki ćwiartka każdego koloru
Mozarella
Mix sałat do dekoracji
Balsamico
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:2.475
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});