Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - 1-2

Wybrane kryteria:
1-2
Wybrane składniki:
Por
Sortuj wg.:
Znaleziono 13 przepisów
« poprzednia 1 następna »
Miecznik z oliwą miętowo-imbirową z pikantną fasolką szparagową
Składniki:
Miecznik
Fasolka szparagowa zielona
Rzodkiew daikon
Papryczki chili
Ryż biały
Wino śliwkowe
Świeży imbir
Sos sojowy jasny
Liść kafir
Okoń morski z krewetkami i groszkiem cukrowym
Składniki:
Okoń morski
Krewetki ogony 16/20
Ziemniaczki mini
Groszek cukrowy
Śmietana do gotowania 20%
Sól
Masło
Rozmaryn
Dorsz na warzywach z mięsem małż i tagliatelle sepia
Składniki:
Filet dorsza ze skórą
Mięso małż
Śmietana 20% do gotowania
Żubrówka
Sól
Pieprz biały
Białe wino
Masło
Pieprz kolorowy
Żurek bieszczadzki z ziemniaczanym puree
Składniki:
Biała kiełbasa
Wędzone kości
Suszone grzyby
Zakwas żytni
Puree z ziemniaków
Boczek
Jajko na twardo
« poprzednia 1 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.017
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});