Marshmallow z ogniska "w kanapce" - "S'more"

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3
1
Średnia 3 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Herbatniki z brązowym cukrem  g  x   kcal =  kcal
Czekolada  g  x   kcal =  kcal
Marshmallow  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Marshmallow z ogniska "w kanapce" - "S'more"
  1. 1. Na kij wbijamy 1-2 pianki marshmallow i pieczemy je na ognisku, aż zaczną się rozpuszczać.
  2. 2. Możemy je przyrumienić, lecz należy uważać, aby się nie zapaliły.
  3. 3. Upieczone marshmallow wraz z kawałkiem czekolady wkładamy między herbatniki.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Kuchnie świata: kuchnia ameryki północnej
Ilość osób: 4-6
Rodzaj głównego składnika: jajka mąka i produkty zbożowe
Metody przygotowania: Pieczenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd599071 buy ventolin trazodone cost Propecia
wh0cd136842 augmentin amoxil cheap avana
wh0cd721279 clicking here BUY MEDROL apcalis tofranil
Acai Berry - How Come Acai Berry Supplement Great You? Is the item certified holistic? There are ...
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.566