Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Łatwe

Wybrane kryteria:
Łatwe
Sortuj wg.:
Znaleziono 2261 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 108 następna »
Frittata ze szpinakiem i żółtym serem
Składniki:
jajka
plasterki szynki
szpinak
plasterki sera żółtego, np. Gouda MSM Mońki
cebula
tymianek
bazylia
natka pietruszki
sól, pieprz i chili do smaku
Sandacz na potrawce z kurek, krewetek i szparag
Składniki:
Sandacz filet ze skórą
Krewetka 16/20 obrana surowa
Kurki
Zielone szparagi
Białe wino
Śmietana do gotowania 18%
Pieprz zielony w zalewie
Tymianek świeży
Olej
Placki grzybowe z sosem czosnkowym
Składniki:
- 1 kg ziemniaków
- 30 g suszonych grzybów
- 1 średniej wielości cebula
- 3 jajka
- 4 łyżki mąki
- sos czosnkowy Tarsmak
- olej
- sól, pieprz do smaku
Kwadraciki z ciasta francuskiego z żółtym serem
Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego
10 plastrów sera żółtego Gouda MSM Mońki
20 plasterków mini salami
pomidorki koktajlowe (według uznania)
1 czerwona cebulka
orzeszki piniowe
sól i pieprz do smaku
Zapiekana feta z pomidorem suszonym
Składniki:
Feta
Pomidor suszony
Cukinia
Ciabatta
Papryka świeża mix
Czerwona cebula
Pomidor
Czosnek
Oliwa
Sól
Pieprz
Oregano świeże
Halibut na szafranowym risotto z zielonymi warzywami
Składniki:
Halibut filet ze skórą
Ryż arborio
Szafran
Masło
Białe wino
Bulion warzywny
Sól
Pieprz
Szalotka
Tymianek świeży
Cytryna
Brukselka
Szparagi zielone
Groszek cukrowy
Romanesco
Oliwa
Olej
Cukier
Papardelle z pomidorkami i szparagami
Składniki:
Szparagi zielone
Pomidorki cherry
Parmezan
Oliwa
Czosnek
Sól
Pieprz
Bazylia świeża
Udko perliczki z pastą truflową i kurkami
Składniki:
Udko perliczki
Pasta truflowa
Włoszczyzna
Kurki
Pomidorki koktajlowe
Rucola
Jajko
Olej
Sól
Pieprz
Białe wino
Tymianek
Czosnek
Masło
Pierś perliczki z fetą i papryczkami z ryżem
Składniki:
Pierś perliczki
Ser feta
Ryż biały długoziarnisty
Groszek zielony
Papryczka zielona
Papryczka zielona
Sól
Pieprz biały
Kurkuma
Curry
Oliwa
Masło
Pierś przepiórki na cukini z pure marchwiowym
Składniki:
Pierś przepiórki
Cukinia
Marchew
Imbir świeży
Mleko kokosowe
Sól
Pieprz biały
Olej
Czosnek
Szałwia
Cukier
Białe wino
Masło
Pieczone udko przepiórki na soczewicy i fasolkach z sosem grzybowym
Składniki:
Udko przepiórki
Kasza jęczmienna
Fasola Andziuki
Soczewica zielona
Fasola biała
Fasola Mungo
Groch żółty
Soczewica brazowa
Podgrzybek suszony
Cebula czerwona
Masło
Wino czerwone
Sól
Pieprz biały
Jałowiec
Czosnek
Udko przepiórki na foie gras z młodą kapustą i sosem pomidorowym
Składniki:
Udko przepiórki
Młoda kapusta
Foie gras
Pomidory bez skórki
Bulion drobiowy
Szalotka
Czosnek
Sól
Pieprz biały
Oliwa
Masło
Rozmaryn
Cukier
Pierś przepiórki z sałatką z roszponki, truskawek i rabarbaru
Składniki:
Pierś przepiórki
Truskawki
Rabarbar
Chleb tostowy
Balsamico figowe
Sól
Pieprz biały
Tymianek świeży
Białe wino
Masło
Jagnięcina faszerowana ślimakami w cieście francuskim
Składniki:
Comber jagnięcy
Ślimaki konserwowe
Ciasto francuskie
Czosnek
Marmolada kakao z mango
Czerwone wino
Masło
Pomidor
Brokuły
Oliwa z oliwek z rozmarynem i pieprzem
Oliwa La Chinata
Sól diabla
Sól morska płatki
Natka pietruszki
Jajko
Pieczony karmazyn z warzywami
Składniki:
Karmazyn
Cukinia
Bakłażan
Papryka mix
Marchew
Cebula czerwona
Brokuł
Czosnek
Sól Himalajska śródziemnomorska
Oliwa z oliwek z oregano
Pieprz czarny Sarawak
Oliwa La Chinata
Cytryna
Sól Himalajska z chili
Roladka rybna z puree z batatów i gorczycy
Składniki:
Halibut filet bez skóry
Atrament kałamarnicy
Por
Bataty
Sól morska papryka, płatki
Sól morska z sokiem kałamarnicy
Pieprz tasmański
Musztarda gruboziarnista
Szczypior
Sól niebieska Persia
Cytryna
Torcik czekoladowy ze śliwką karmelizowaną w likierze
Składniki:
Czekolada ciemna
Czekolada biała
Śmietana 36%
Mleko
Kokos wiórki
Śliwki karmelizowane w likierze
Likier z karmelizowanych śliwek
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 108 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Stopień trudności

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd950788 tretinoin rimonabant clonidine .3 mg
wh0cd40480 more helpful hints lasix online buy celexa Order Vermox advair diskus
wh0cd635945 terramycin prandin propecia
wh0cd289526 plendil retin a valtrex
wh0cd415527 seroquel cephalexin probenecid colchicine ventolin
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.914