Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Łatwe

Wybrane kryteria:
Łatwe
Sortuj wg.:
Znaleziono 2261 przepisów
Roladka z troci w nori na szafranowym ryżu
Składniki:
Troć
Sos sojowy jasny
Sezam
Wino śliwkowe
Ryż długoziarnisty
Szafran
Sól
Chili
Ocet ryżowy
Cannelloni z łososiem na marmoladzie z marchwi
Składniki:
Łosoś
Cannelloni
Marmolada z marchwi
Imbir świeży
Czosnek
Oliwa Albares
Sól diabla
Bób
Masło
Sól morska płatki, czarne oliwki
Szalotka
Białe wino
Kaczka na pszenicy ze szparagami i galaretką z płatków róży
Składniki:
Pałka kaczki
Oliwa La Chinata
Cynamon
Miód
Pomarańcza
Sól
Pieprz świeżo mielony
Pszenica
Szparagi zielone
Galaretka z płatków róży
Wino czerwone
Masło
Makrela z krewetkami i salami z galaretką Earl Grey
Składniki:
Makrela
Salami
Krewetka 16/20
Por
Ryż długoziarnisty Bosto
Atrament kałamarnicy
Galaretka z herbaty Earl Grey
Marmolada z marchwi
Imbir
Awokado
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Oliwia La Chinata
Czosnek
Cytryna
Smażony dorsz z chorizo na szpinaku
Składniki:
Filet dorsza
Chorizo
Szpinak liście
Śmietana 18% do gotowania
Oliwa La Chinata
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Czosnek
Masło
Cytryna
Krem z pieczonej papryki z kurczakiem w szynce serrano
Składniki:
Papryka pieczona Ferba
Bulion drobiowy
Oliwa z czosnkiem i chili La Chinata
Pierś kurczaka
Pomidor suszony
Szparagi zielone
Szynka Serrano
Sól
Pieprz świeżo mielony
Łosoś marynowany w cytrynie z solą perską
Składniki:
Łosoś filet bez skóry
Zaprawa cytrynowa
Sól perska
Mix sałat
Oliwa Albares
Zielony pieprz w zalewie
Olej
Truskawki
Krem balsamiczny figowy
Foie gras z solą perską na sałatce z karmelizowaną pigwą
Składniki:
Foie gras
Sól perska niebieska
Mix młodych sałat
Sharon (kaki)
Pigwa
Cukier
Białe wino
Czerwone wino
Marmolada jeżynowa Can Bech
Oliwa La Chinata
Ocet balsamiczny
Cytryna
Sandacz w pikantnym cieście na chorizo z ananasem
Składniki:
Filet sandacza
Chorizo mini Rosario
Ananas świeży
Oliwki zielone z serem
Jajko
Salsa Brava (czosnkowo-pikantna)
Sól
Oliwa La Chinata
Cytryna
Tapas
Składniki:
Przegrzebki
Pieczona papryka -Ferba-
Salsa olivada (pasta czarnych oliwek)
Tuba kalmara
Łosoś
Pomidory suszone
Daikon
Papryczka z serem
Oliwka z migdałem
Oliwka z serem
Oliwka Calamata z pestką
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Oliwa La Chinata
Czosnek
Udko pieczone z kozim serem i fuetem pieprzowym
Składniki:
Udko drobiowe
Fuet z pieprzem
Ser kozi Bifidus
Papryki kolorowe
Cukinia
Bakłażan
Czarne oliwki
Czosnek
Sól
Pieprz świeżo mielony
Oliwa
Bazylia świeża
Jagnięcina z kozim serem i rozmarynem z marmoladą figową z kakao
Składniki:
Comber jagnięcy
Ser kozi Semicurado z rozmarynem
Szparagi zielone
Ziemniaki
Śmietana 18% do gotowania
Marmolada z fig z kakao
Czerwone wino
Sól
Pieprz świeżo mielony
Czosnek
Masło
Oliwa Chinata
Sandacz z warzywami i chorizo z spaghetti z pastą zielonych oliwek
Składniki:
Sandacz filet ze skórą
Włoszczyzna
Chorizo
Czosnek
Spaghetti
Pasta z zielonych oliwek
Mięso małż
Pomidorki koktajlowe
Bazylia świeża
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Masło
Policzki zębacza w bulionie z algami i sezamem
Składniki:
Policzki zębacza
Głowa ryby
Marchew
Pietruszka korzeń
Seler
Por
Cebula biała
Czosnek
Sezam
Wakame
Sos sojowy jasny
Chili
Shiso
Sakura
Oliwa
Olej
Limonka
Białe wino
Masło
Mascarpone z pomarańczami z czekoladowym fondantem i musem malinowo-jagodowym
Składniki:
Mascarpone
Marmolada pomarańczowa
Koniak
Czekolada gorzka
Mleko 3,2%
Białko jajka kurzego
Mąka pszenna
Masło
Bułka tarka
Maliny
Czarne jagody
Cukier trzcinowy
Cukier puder
Mięta
Sum w aromacie marakui na brukselce z wędzoną papryką i puree hokkaido
Składniki:
Sum afrykański
Winegret z marakują
Brukselka
Sól w płatkach z wędzoną papryką
Oliwa Chinata
Pieprz świeżo mielony
Masło
Dynia hokkaido
Sól morska
Pierś kurczaka faszerowana krewetkami
Składniki:
Pierś kurczaka ze skórą
Krewetki 16/20 obrane
Marmolada pomidorowa
Śmietana 18% do gotowania
Por
Czosnek
Bazylia świeża
Oliwa Chinata
Fasolka zielona mamut
Boczek wędzony
Masło
Sól
Pieprz świeżo mielony
Cytryna
Olej
Stek w szynce serrano z kawą kolumbijska
Składniki:
Polędwica wołowa
Szynka Serrano
Marmolada z kawą kolumbijską
Czerwone wino
Kawa ziarno
Cukinia
Pomidor cherry
Ser typu feta
Sol morska Especias del Sol
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Czosnek
Masło
Makrela na pikantnej potrawce z mięsa małż
Składniki:
Makrela świeża
Salsa Brava
Mięso małż
Seler naciowy
Białe wino
Śmietana 18% do gotowania
Kapary
Oliwa Chinata
Masło
Sól morska Especias del Sol
Cytryna
Kaczka z marmoladą gruszkowo-imbirową z kakao
Składniki:
Pierś kaczki
Marmolada cacao pera y jengibre
Czerwone wino
Marakuja
Pszenica
Borowik suszony
Śliwka suszona
Sól
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Masło
Rozmaryn świeży
Halibut z Bok choy na sosie kukurydzianym
Składniki:
Halibut filet
Bok choy
Papryka czerwona
Sezam
Czosnek
Sos sojowy jasny
Kukurydza - Ferba -
Masło
Oliwa - Chinata -
Sól
Pieprz świeżo mielony
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Stopień trudności

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.88
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});