Sałata w muszelkach

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ziemniaki  g  x  kcal =  kcal
Cielęcina  g  x  kcal = 0 kcal
Mintaj  g  x  kcal = 0 kcal
Wędzona pierś z kurczaka  g  x   kcal =  kcal
Grzyby marynowane  g  x   kcal =  kcal
Żółtko jaja kurzego  g  x  kcal = 0 kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Sok cytrynowy  g  x   kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Cytryna  g  x  kcal =  kcal
Ogórki korniszony  g  x   kcal =  kcal
Oliwka  g  x  kcal =  kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Makaron muszelki  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałata w muszelkach
  1. 1. Ziemniaki, ogórki, grzyby, mięso i ryby(ugotowany filet z mintaja) drobno kroimy.
  2. 2. Osobno ubijamy żółtko z oliwą i otrzymujemy zaprawę.
  3. 3. Gotujemy makaron,odlewamy i hartujemy.
  4. 4. Zaprawę mieszamy z sokiem z cytryny, zimną wodą, pieprzem i solą. Sosem polewamy sałatkę, dokładnie mieszamy i nakładamy w muszelki.
  5. 5. Przybieramy wedle uznania pozostałymi składnikami.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Obiad Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia staropolska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 3-4
Rodzaj głównego składnika: cielęcina drób ryby warzywa
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd197349 methotrexate phenergan clindamycin diclofenac inderal
wh0cd652634 online erythromycin Clomid
wh0cd142989 erythromycin 250 mg triamterene robaxin more bonuses
wh0cd694566 Online Hydrochlorothiazide check this out tadacip
wh0cd598271 proscar hair arimidex cymbalta tadacip azithromycin advair diskus 250 50
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.115